Avui 25 de novembre volem denunciar les diferents formes de violència masclista a les que es veuen sotmeses les dones, amb especial record per a les 38 dones que des de principi d’any han estat assassinades a Espanya per les seves parelles o exparelles, 1171 des que l’any 2003 es va iniciar el registre.

La violència masclista pren diferents formes, les més òbvies i crues reben la condemna unànime (o gairebé unànime) de la societat, mentre que d’altres manifestacions, que són claus per al manteniment del sistema patriarcal que perpetua la violència, són menystingudes o fins i tot justificades.

FEM Montornès volem contribuir a construir un Montornès lliure de totes les violències, incorporant la perspectiva de gènere a tots els àmbits de la gestió municipal, des de l’àmbit educatiu a l’urbanisme, per poder viure en un municipi on puguem ser lliures i iguals.

Categories:

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *