FEM ha escollit el regidor Luis Ramos com a Secretari General i la Montse Garcia com a Responsable de Comunicació.

Aquest divendres 1 de juliol, s’ha reunit l’Assemblea de FEM Montornès i ha designat Fran Sánchez com a cap de llista de l’organització per a les eleccions municipals de 2023. Fran Sánchez va nèixer a Montornès fa 36 anys. És professor de secundària en un institut del Vallès Oriental i ha estat molt actiu en les mobilitzacions durant aquest curs contra les mesures del Conseller Cambray.

En l’assemblea també s’ha escollit a Luis Ramos, actual regidor de la formació, com a Secretari General de FEM i la Montse Garcia com a Responasble de Comunicació. També s’ha començat amb el disseny del programa electoral. En aquest cas s’han desenvolupat les propostes en l’àrea de Transparència i Bon Govern.

L’acte el va cloure el cantautor montornesí Miguel Ángel Bueno que va interpretar cançons dels seus discs antics i també algunes cançons que ha composat recentment pel seu nou àlbum «El chico que miraba el infinito».

Propostes

Les propostes sobre transparència i bon govern s’han dividit en tres objectius:

– Garantir la transparència i el bon ús dels recursos públics.

– Millorar l’accés a la informació pública a la ciutadania i la comunicació amb el consistori.

– Fomentar la participació ciutadana i de les entitats en les decisions municipals.

En aquests objectius destaquen les següents mesures concretes:

– Sol·licitar als grups municipals que presentin la comptabilitat a què els obliga la llei per rebre subvencions públiques.

– Presentar la informació d’interès sobre el municipi de manera accessible: cost d’inversions, infraestructures…

– Dotar de recursos i projecció la figura del Síndic de la Ciutadania per tal de vehicular i fer seguiment de les queixes del veïnat.

Categories:

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.