El divendres 1 de juliol a les 18h es reunirem en l’Assemblea de FEM Montornès a Can Saurina per escollir la persona que encapçalarà la llista per a les eleccions municipals de 2023. A més debatrem les propostes de la plataforma en l’àmbit de la transparència i bon govern que incorporarem al programa electoral.
Un cop finalitzada l’Assemblea realitzarem un acte públic en la Plaça la República en què presentarem la persona que encapçalarà la candidatura i les propostes de FEM per a les eleccions de 2023. A més intervendrem la exregidora Irene Egea i el regidor Luis Ramos.
Un cop finalitzat l’acte comptarem amb una breu actuació del cantautor montornesí Miguel Ángel Bueno.

Categories:

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *