FEM ha escollit la Comissió Local que ha de liderar l’organització fins a les eleccions municipals de 2023
Aquest dissabte 5 de març s’ha reunit l’Assemblea de FEM Montornès per definir el projecte polític de l’organització per al municipi. Els militants de FEM han debatut el document que duia per títol «Quin Montornès volem?» i que abordava des de les polítiques de sostenibilitat necessàries per fer front a l’emergència climàtica i la mala qualitat d’aire que respirem a Montornès a les dificultats que tenen els veïns i veïnes del municipi per accedir a un habitatge.
L’Assemblea de FEM ha escollit Paco Sánchez com a coordinador i a un equip de 12 persones que formaran la Comissió Local de l’organització. Aquestes persones són la Irene Egea, regidora entre 2019 i 2021; el Luis Ramos, actual regidor; la Montserrat Garcia; el Francis Rodríguez; el Sergi Garcia; la Soraya Urbano; el Salvador Miralles; l’Anna Usart; el Fran Sánchez; la Luisa Cabrera; la Tamara Gil i el José Bizarro.
Aquesta direcció es marca l’objectiu d’interpel·lar veïns i entitats per fer créixer la plataforma i construir entre tots un projecte alternatiu per Montornès.

Acte públic
Un cop acabada l’assemblea s’ha celebrat un acte públic en què el Luis Ramos, actual regidor de la formació, i la Montserrat Garcia han explicat les línies polítiques i els objectius de la formació. També ha intervingut el Marc Verneda, alcalde de Sentmenat i membre de l’Assemblea Ciutadana de Sentmenat, una organització molt similar a FEM, segons les seves paraules «pel seu caràcter estrictament local, sense lligams ni directrius a nivell nacional». L’alcalde sentmenatenc ha pogut compartir algunes de les experiències de govern com la involucració d’entitats i associacions de veïns del municipi en l’elaboració dels pressupostos municipals.
El municipi de Sentmenat es va fer molt popular el març de 2020 en ser el primer municipi d’Espanya en què una xarxa de voluntaris, amb el recolzament de l’ajuntament, es va posar a confeccionar mascaretes higièniques davant la dificultat de trobar-ne arreu.

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.