El dissabte 5 de març a Can Saurina celebrarem una Assemblea per tal de definir un projecte polític transformador per Montornès i triar l’equip que ha de guiar la nostra organització fins a les eleccions de 2023.

El document polític que es portarà a debat de l’assemblea porta per nom “Quin Montornès volem?” i analitza l’estat actual del municipi i les polítiques que s’estan duent a terme en diferents àmbits com l’ecologisme, habitatge, joventut o gent gran. A partir d’aquest anàlisi prioritzarem l’activitat política que durem a terme en els següents mesos.

Una vegada conclosa l’assemblea realitzarem un acte públic que porta per títol “Per un Montornès més habitable” on intervindran el Luis Ramos, regidor de FEM, la Montserrat Garcia, membre de FEM, i el Marc Verneda, alcalde de Sentmenat. El Marc podrà oferir-nos algunes experiències de govern del seu municipi.

10h – Assemblea de FEM Montornès: “Quin Montornès volem?”

12h – Acte públic: “Per un Montornès més habitable” amb el Luis Ramos, la Montserrat Garcia i el Marc Verneda.

Categories:

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.