Fem Montornès participem a l’ofrena floral de l’11 de setembre reivindicant una Catalunya per a les persones.

Una Catalunya més justa. Que no deixa a ningú enrera. Que afronta amb valentia els grans problemes de la classe treballadora del nostre país. Que no cedeix davant els fons voltors i els bancs que ens impossibiliten l’accés a l’habitatge. Que entén que la pobresa és un repte de país i no un assumpte individual. Que cuida els seus serveis públics i no els converteix en mercaderia.

Una Catalunya més verda. Que afronta amb decisió el repte de la descarbonització de l’economia. Que entén que no podem posposar més les mesures per fer front al canvi climàtic si volem deixar un món habitable a les generacions futures. Que no accepta passes enrere com l’ampliació de l’aeroport del Prat o els Jocs Olímpics d’Hivern.

Una Catalunya més feminista. Que observa amb preocupació la difusió de missatges d’odi contra dones i persones LGTBI. Que creu que encara hi ha molt camí per fer per tal d’assolir una veritable igualtat. Que s’assegura que la nit és de totes.

I aquesta Catalunya ens comprometem a construir-la des del municipalisme, amb la col·laboració dels veïns i veïnes de Montornès.

Categories:

Tags:

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.