Aquest article havia de sortir publicat en el Montornès Viu del mes de juliol. Ángeles Menchén, portaveu del grup de Ciutadans, ens havia cedit l’espai degut a les limitacions a les que ens sotmet el govern de Montero. No obstant això, l’Ajuntament de Montornès s’ha negat a publicar el contingut d’aquest article esgrimint que és un espai nominatiu dels grups municipals que no es pot cedir. Més enllà del tecnicisme en què s’escuden, aquest fet suposa una censura inacceptable del contingut d’allò que un grup municipal ha decidit comunicar.

En primer lloc volem agrair la cessió d’aquest espai a l’Ángeles Menchén i al Grup Municipal de C’s, així com a la resta de Grups de l’oposició del nostre Ajuntament, pel seu recolzament davant de la situació en la que ens trobem des de la dissolució de Més per Montornès.

Més per Montornès fou la marca amb la que la nostra plataforma va concórrer a les darreres eleccions sent tercera força amb 843 vots. El cap de llista i actual portaveu d’ERC va dilapidar el projecte convertint-se en la crossa que l’equip de govern necessitava en perdre la majoria absoluta: el novè regidor. El canvi d’estratègia unilateral va desembocar en un acord de separació que només l’ha beneficiat a ell. Actualment la part majoritària de Més per Montornès està representada per un regidor sense grup municipal (no adscrit), sense espai propi en aquesta publicació i sent jo l’únic regidor del consistori sense dret a cobrar als òrgans col·legiats.

No obstant això, el projecte que vam engegar és més viu i necessari que mai. Només cal passejar pel poble per veure com de desatès i brut està. Parlar amb els veïns i veïnes per ser conscients de les necessitats que els hi són negades, ja sigui per falta de competències o per promeses de futur. Aquest nou projecte canvia de nom però té la mateixa voluntat: Fer un Montornès més habitable. Això únicament és possible si Fem Montornès entre tots i totes.
www.femmontornes.cat

fem@femmontornes.cat
Twitter i Instagram: @femmontornes
facebook.com/FemMontornes

Categories:

Tags:

2 Responses

  1. Está claro que con el regidor de ERC el grupo estaba vendido. Ahora hay que volver a empezar y con otro paso más firme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *