En el Ple municipal del 7 de maig de 2021 es va materialitzar el trencament definitiu del Grup Municipal de Més per Montornès que a partir d’ara passa a denominar-se ERC-Acord Municipal. Des de Més per Montornès es va sol·licitar la divisió de Més per Montornès en dos grups municipals. Davant la negativa de la Junta Electoral Central (JEC) i l’Ajuntament de Montornès, el regidor Luis Ramos va manifestar en el Ple la voluntat de passar a ser regidor no adscrit.

No tenir grup propi municipal implica unes limitacions econòmiques i polítiques. Un Grup Municipal amb un regidor té una assignació mensual de 775€. El Grup Municipal de Montornès en Comú (8 regidors) rep 3050€ cada mes. En canvi, Luis Ramos i FEM Montornès no rebrem ni un euro de l’Ajuntament. Tampoc tindrem assignat un espai a l’Ajuntament per poder rebre els nostres veïns com si tenen els altres grups municipals.

Però tot i aquestes dificultats, no defallirem en la nostra voluntat de construir un Montornès millor per a tots i a totes!

Podeu consultar visualitzar el Ple Municipal clicant al següent enllaç.

Categories:

Tags:

No responses yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *